2013. június 20., csütörtök

Shoessssssss

Imádom a cipőket. Azt hiszem nálam ez számít igazán elengedhetetlennek amikor bemegyek egy boltba. Rögtön az az első amit ha meglátok rögtön tudom hogy KELL, KELL, KELL.... De gondolom ezzel nem csak én vagyok így. Ráadásul nagy a választék. Lehet lapos, magassarkú, tűsarkú, csizma, szandál, egyszerű cipő... Annyi lehetőség, annyi választék. Nézzünk egy párat :D
 




























Ezek mostanság nagyon menőek, hogy miért? Igazság szerint csak azért mert egyszerű és olyan kis könnyű. Szinte bárhová felvehetők, és nemcsak szépek de könnyűek is. Tehát egyszerre kényelmes benne menni és még jól is nézel ki benne.































Imádom a magassarkúkat.Nagyon sok nő nem igazán bír benne menni, ami nagy kér mert fantasztikus lábakat csinál, de ugyanakkor egy kicsit kényelmetlen is. Ám én bírom az ilyen kis apró fájdalmakat mert tudom hogy eszméletlenül néz ki, ráadásul akkor nem lenne igaz a mondás hogy: A SZÉPSÉGÉRT MEG KELL SZENVEDNI. Ezt mindenki jól jegyezze meg. :)


 

 Halle Berry cipői eszméletlenül dögösek. Ezek a cipők nemcsak jól néznek ki de kényelmesek is. A képen látható magassarkú telitalpú cipő sokkal kényelmesebb mint az egyszerű magassarkú. Ezért aki nem bírja a magassarkút annak mindenképp ezt a fazont ajánlanám.
 


 Szintén Halle Berry márkája. Mi lehetne ennél jobb cipő. Szép a színe, egyszerű és kényelmes. Ez a cipő tökéletes mindenre, sétálhatsz benne bárhol, mert a lényeg hogy jól áll rajtad. 


 Idén nyáron a SARU nagyon felkapott cipő lett a boltokban. Bárhová mész tutira hallani fogsz olyat aki ilyet keres. De ha már mindenkinek ilyen kell akkor neked miért ne kéne, igaz? Persze hiszen a divat egy fertőző betegség, mindenki a másikat követi így lesz belőle divat .Ez a "szandálka" igazán kényelmes és csinos. Nekem tutira kell egy ilyen. 



Hát most ennyire jutott időnk, remélem elnyerte valamelyik a tetszésedet, és igykszel te is beszerezni egy ilyet ( ha még nincs :P ) 
Egyvalamit viszont sose felejtsetek el, a nyár csak úgy röpül, ezért igyekezzetek kiélvezni minden percét. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése