2013. június 24., hétfő

2013-Szépségkirálynős BOTRÁNY

Szombaton megválasztották Magyarország szépségkirálynőjét. Ezek mellett a Miss Universe Hungary valamint a Miss Intercontinental Hungary címet is ellehet nyerni. És természetesen idén is a nézőknek legszimpatikusabb lány címért is pályázni lehetett. A lányok különböző módon is megmutatkoztak, koktél ruhában, majd estélyiben és végül fürdőruhában. Ezek alapján kellett dönteniük a zsűrinek és a közönségnek. Nem volt egyszerű de a döntés megszületett. A legtöbb nézői szavazatot végül Kocsis Korina nyerte el, és meglepő módon a Miss Intercontinental Hungary címet is ő vihette VOLNA haza. Ám még inkább meglepett mindenkit amikor a lány nem volt hajlandó átvenni a koronát. Így végül így végül Tímár Brigitta képviselheti hazánkat. 


A Miss Universe Hungary koronát viszont szívesen átvette Kárpáti Rebeka. A nyertes pedig vagyis a Miss Supranational Hungary címet örömmel vette át Rákosi Annamária. 


Rákosi Annamária lett a szépségkirálynő




Én gratulálok a győzteseknek, megérdemelték a koronákat. És hogy őszinte legyek én idén néztem először és nagyon tetszett. Ráadásul pont volt ez a balhé. Az kifejezetten tetszett. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése