2013. június 25., kedd

Celeb kedvencek ***



Nemcsak az ÁTLAG embereknek lehet házi kedvencük. Bizony a sztárok is tartanak különböző állatokat. Legyen az kutya, macska, vagy éppen nyúl. ( ??? ) . Nézzük meg kinek milyen állat a kedvence. :)))


Taylor Swift

Taylor Swift is odáig van állatokért, és amint azt látjuk leginkább a macskákért rajong. A Grace klinika egyik doktornőjéről ( Meredith ) elnevezett macska Taylor állítása szerint a lehető legjobb macska. Nemcsak hogy nyugott természetű de barátságos, és aranyos is az emberekkel, és egyáltalán nem félős akárhány emberről legyen is szó. Taylor igazán szerencsés lehet hogy pont egy ilyen kis aranyos cicust fogott ki magának. :)))




Király Viktor

Király Viktor sem panaszkodhat hiszen kedvence egy nagyon aranyos kis kedvenc aki a Zara névre hallgat. 2012-ben fogadták örökbe és azóta boldogan él Viktoréknál az édes kis kutya. 




Miley Cyrus

Ahogy látjuk Miley is inkébb a kutya imádók közé tartozik, de hisz ezt tudtuk már róla, ahogy azt is hogy nem Floyd ( így hívják a kutyit :D ) az egyedüli kutyája az énekesnőnek.




Rihanna

Rihannának is egy nem szokványos kutyafaj jutott. A maltipoo fajtájú Oliver egy máltai-uszkár keverék kutyus. A kutya egyébként már közel 6 éve az énekesnő tulajdonában áll. De mivel Rihanna nem viszi magával a turnéjaira ezért leginkább barátnőinél tanyázik a kutyi. :)




Fluor

Fluornak egyedi háziállatkája van. Egy csöppet kilóg a sorból, de ő azt állítja hogy a nyulakkal sokkal kevesebb gond van. A nyuszi egyébként tavaly óta van Flour-nál. 




Vanessa Hudgens

Vanessának egy apró kis fekete törpe uszkár jutott. A kutya egyébként nem Vanessá-é volt eredetileg hanem kishugáé, de úgy döntött hogy ő még túl fiatal egy háziállat neveléséhez ezért inkább magához vette. De a kutya nagyon aranyos, csak egy kicsit makacs, és önfejű, saját akarattal bíró kis állatka. De azért cuki. :P




Tóth Vera

Tóth Verának is igencsak különös kutyuskája van.Mielőtt Verához kerülhetett volna a kutya alultáplált és izületi problémákkal szenvedett szegény. Ám Verának hála a kutya már sokkal jobban van és most nála él. :)




Ryan Reynolds 

Ryan is kutyabarát, ezt le se tagadhatná. Valójában 2009-óta elválaszthatatlanok,de találkozásuknak is nagy története van. Ryan barátjának ment állatot keresni a menhelyre amikor megpillantotta Baxtert, aki akkor 2 éves volt. Mivel a színész úgy érezte hogy egy a kuytus már idős lenne a barátjának ezért saját maga fogadta örökbe végül a csokoládébarna labrador-retriver keveréket. :)




 Hihetetlen hogy a sztárok mennyi állat életét mentették meg a menhelyekről, és hogy milyen jó barátságot ápolnak kedvenceikkel. 

Nekem is van kutyám, és mindennél jobban szeretem. 3 éves már pedig néha úgy érzem mintha csak tegnap került volna még csak hozzánk. Nagyon szeretem, és szinte elválaszthatatlanok vagyunk. :)
Mindenkinek mondom akinek még nincsen háziállata, hogy mindenképpen szerezzen egyet, mert sokkal szebbé és boldogabbá teszik az életünket, és hidjétek el.... jobb mint egy barát. :) <3




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése