2013. június 20., csütörtök

Legszebb és legrosszabb ruhákban sztárok

A muchmusic video awardson a sztárokat legszebb és legrosszabb ruha összeállításokba sorolták. A Torontóban megrendezett zenei díjátadón láthattuk: Taylor Swiftet, Demi Lovatot, Avril Lavigne.... és még sokan mások. De LÁSSUK ŐKET!!!

Legszebben öltözött sztárok:  

TAYLOR SWIFT:                                                             











































Taylor Swift 23 éves énekesnő. Az amerikai énekesnőn jól láthatjuk hogy ez a ruha tökéletesen kihangsúlyozza alakját. A ruha amúgy fantasztikus, és a cipő is baromi jól néz ki ( már elnézést :D ) .
Szerintem ez a ruha pont neki lett tervezve. 




SHAY MITCHELL


Shay Mitchell is végig sétált a vörös szőnyegen, ahol egy nagyon kreatív, és rendkívül mintás ruhában vonult végig. A sminkje különlegesebbé teszi az egész lényét. Ugyan én nem igazán szeretem ezeket a cipőket, de neki igazán jól áll. Remek összeállítás volt. 




Brittany Snow

Szerencsére azt mindenki tudja hogy a csipke mindig divatos, ezért is mutatta meg Brittany a vörös szőnyegen. Egyébként a csipke, és az alatta lévő korallkék ruha, fantasztikusan mutat együtt. Az egyszerű smink és a fekete magas talpú cipő tökéletesen passzol hozzá. 




Lucy Hale

Lucy mesésen nézett ki ebben az összeállításban. Itt szintén feltűnik a csipke, valamint a kis virágokkal díszített, és ezáltal teljesen feldobott ruha összeállítás. Ennél már csak a cipő a legszembetűnőbb, a sötét pink színnel. Ám szerintem ezzel a ruhával és cipővel olyan barátságos hangulatot áraszt, és vidámabbá tette az egészet.




  Naya Rivera
 
Naya barátjával érkezett a bemutatóra Big Seannal. A gyönyörű fekete szerelésben igazán jól mutat az átlátszó csipkés fölső és fekete füstös smink hozzá. 




Demi Lovato

Demi Lovato egyszerű fekete ruhája azért olyan különleges mert a mellkasán lévő ezüstösen csillogó flitterek feldobják. A magassarkú sem átlagos magassarkú, egy picit fel van dobva szögecsekkel. Az egyszerű smink pedig csak még érdekesebbé tette.




Avril Lavigne

Avril szintén vőlegényével érkezett. Avril pedig azt mutatta be mindenkinek, hogy az egyszerű ruhát milyen könnyen fel lehet dobni. A szegecsek nagyon divatosak, ezért is visel Avril szegecselt hajpántot, karkötőt, és cipőt vett fel hozzá. Így már nem is annyira uncsi ugye? 




Lauren Vandervoort

A ruha egyszerűségét fel dobva csíkokat láthatunk az alján, melyekhez néhány nagyszerű kiegészítő és egy fantasztikus cipő párosult. Nekem még nagyon tetszik a sminkje, ez is olyan füstösebb smink, de pont ezért olyan klassz egy kis feketével feldobni a hófehér kollekciót. 


A legrosszabb ruhák: 

Nicole Arbour
 
Nos..... Szerintem a ruha nagyon aranyos, de nem egy ilyen eseményre. A fehér zokni a rózsaszín cipővel még inkább rondít a helyzeten :/




Mia Martina

Egy kicsit érdekes fazonú a ruha, de szerintem annyira nem rossz. Bár kicsit olyan mint ha valami széttépte volna a ruháját.... na mindegy. Hát ez most nem igazán jött össze neki. :(



Láthattuk az összes összeállítást, és szerencsére a 2 legrosszabbon kívül szerencsésen megnézhettük a legszebb ruhákat is. 
Everyone....... Have a nice day :))))
Goodby









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése