2013. június 25., kedd

A zene az kell....

A zene az életük egyik fontos része. Én is imádom, pontosan ezért hallgatom éjjel nappal a Music Fm-et. Mert nemcsak jó, fiatalos, zenéket adnak, de az adások hangulatosak, van nevetés, és érdekesek a témák, amik szóba jönnek. Például mostanában mozijegyeket sorsolnak ki a telefonálók között. A múltkor például a z világháborúra lehetett premier előtti vetítésre jegyeket nyerni. Most viszont Sandra Bullock legújabb készülő filmjére a női szervekre lehet szintén belépőt nyerni. Mindössze annyi az egész hogy válaszolnod kell egy kérdésükre. Azt ajánlom hogy mindenki hallgassa a Music Fm-et. :)))

Music Fm :)))




Tekerj a 89.5 - re!!!


Mert összehoz minket ;)

Celeb kedvencek ***



Nemcsak az ÁTLAG embereknek lehet házi kedvencük. Bizony a sztárok is tartanak különböző állatokat. Legyen az kutya, macska, vagy éppen nyúl. ( ??? ) . Nézzük meg kinek milyen állat a kedvence. :)))


Taylor Swift

Taylor Swift is odáig van állatokért, és amint azt látjuk leginkább a macskákért rajong. A Grace klinika egyik doktornőjéről ( Meredith ) elnevezett macska Taylor állítása szerint a lehető legjobb macska. Nemcsak hogy nyugott természetű de barátságos, és aranyos is az emberekkel, és egyáltalán nem félős akárhány emberről legyen is szó. Taylor igazán szerencsés lehet hogy pont egy ilyen kis aranyos cicust fogott ki magának. :)))




Király Viktor

Király Viktor sem panaszkodhat hiszen kedvence egy nagyon aranyos kis kedvenc aki a Zara névre hallgat. 2012-ben fogadták örökbe és azóta boldogan él Viktoréknál az édes kis kutya. 




Miley Cyrus

Ahogy látjuk Miley is inkébb a kutya imádók közé tartozik, de hisz ezt tudtuk már róla, ahogy azt is hogy nem Floyd ( így hívják a kutyit :D ) az egyedüli kutyája az énekesnőnek.




Rihanna

Rihannának is egy nem szokványos kutyafaj jutott. A maltipoo fajtájú Oliver egy máltai-uszkár keverék kutyus. A kutya egyébként már közel 6 éve az énekesnő tulajdonában áll. De mivel Rihanna nem viszi magával a turnéjaira ezért leginkább barátnőinél tanyázik a kutyi. :)




Fluor

Fluornak egyedi háziállatkája van. Egy csöppet kilóg a sorból, de ő azt állítja hogy a nyulakkal sokkal kevesebb gond van. A nyuszi egyébként tavaly óta van Flour-nál. 




Vanessa Hudgens

Vanessának egy apró kis fekete törpe uszkár jutott. A kutya egyébként nem Vanessá-é volt eredetileg hanem kishugáé, de úgy döntött hogy ő még túl fiatal egy háziállat neveléséhez ezért inkább magához vette. De a kutya nagyon aranyos, csak egy kicsit makacs, és önfejű, saját akarattal bíró kis állatka. De azért cuki. :P




Tóth Vera

Tóth Verának is igencsak különös kutyuskája van.Mielőtt Verához kerülhetett volna a kutya alultáplált és izületi problémákkal szenvedett szegény. Ám Verának hála a kutya már sokkal jobban van és most nála él. :)




Ryan Reynolds 

Ryan is kutyabarát, ezt le se tagadhatná. Valójában 2009-óta elválaszthatatlanok,de találkozásuknak is nagy története van. Ryan barátjának ment állatot keresni a menhelyre amikor megpillantotta Baxtert, aki akkor 2 éves volt. Mivel a színész úgy érezte hogy egy a kuytus már idős lenne a barátjának ezért saját maga fogadta örökbe végül a csokoládébarna labrador-retriver keveréket. :)




 Hihetetlen hogy a sztárok mennyi állat életét mentették meg a menhelyekről, és hogy milyen jó barátságot ápolnak kedvenceikkel. 

Nekem is van kutyám, és mindennél jobban szeretem. 3 éves már pedig néha úgy érzem mintha csak tegnap került volna még csak hozzánk. Nagyon szeretem, és szinte elválaszthatatlanok vagyunk. :)
Mindenkinek mondom akinek még nincsen háziállata, hogy mindenképpen szerezzen egyet, mert sokkal szebbé és boldogabbá teszik az életünket, és hidjétek el.... jobb mint egy barát. :) <3




2013. június 24., hétfő

2013-Szépségkirálynős BOTRÁNY

Szombaton megválasztották Magyarország szépségkirálynőjét. Ezek mellett a Miss Universe Hungary valamint a Miss Intercontinental Hungary címet is ellehet nyerni. És természetesen idén is a nézőknek legszimpatikusabb lány címért is pályázni lehetett. A lányok különböző módon is megmutatkoztak, koktél ruhában, majd estélyiben és végül fürdőruhában. Ezek alapján kellett dönteniük a zsűrinek és a közönségnek. Nem volt egyszerű de a döntés megszületett. A legtöbb nézői szavazatot végül Kocsis Korina nyerte el, és meglepő módon a Miss Intercontinental Hungary címet is ő vihette VOLNA haza. Ám még inkább meglepett mindenkit amikor a lány nem volt hajlandó átvenni a koronát. Így végül így végül Tímár Brigitta képviselheti hazánkat. 


A Miss Universe Hungary koronát viszont szívesen átvette Kárpáti Rebeka. A nyertes pedig vagyis a Miss Supranational Hungary címet örömmel vette át Rákosi Annamária. 


Rákosi Annamária lett a szépségkirálynő




Én gratulálok a győzteseknek, megérdemelték a koronákat. És hogy őszinte legyek én idén néztem először és nagyon tetszett. Ráadásul pont volt ez a balhé. Az kifejezetten tetszett. :D

Nyárra, mimás.... mint köröm :))))

Idén nyáron, egészen más színekkel drukkolunk elő. 2013-ban a fő téma a FRUIT ' N FLOWER. 
Ami ennyit jelent: 

 

  

Tehát a smaragd, a kobalt, a nektarin, és a púder színek felkapottak lesznek idén nyáron. De természetesen ne feletkezzünk meg a rikító neon színekről sem. ;) 

Mindenkinek sok sikert! :D

Phoebe Tonkin

A legszebb és legrosszabb ruhákban most éppen Phoebe Tonkint fogjuk pontozni. Szerintem nem lesz nehéz dolgunk, mivel én úgy gondolom hogy ő az egyik legszebb model a model iparban. De lássuk a ruhákat: :)


A legszebb ruha összeállítások: 


Igazán kihangsúlyozza alakját, ez a Harness-Wrap ruha. A fekete csík a derekán, valamint a merész oldalkivágás, csak még dögösebbé tette. 





A smink a ruha, a cipő a frizura.... egyszerűen mi mást lehetne mondani mint hogy tökéletes. Minden passzolt egymáshoz. 





Ez a vagány de szexi összeállítás, igazán jól áll rajta. A rózsaszín testhez feszülős ruhadarabhoz a fekete bőr dzseki, tette vagánnyá ezt az estét. A cipője pedig már csak hab a tortán. :)))))





Nemcsak dögös énje van a színésznőnek, és ezt be is bizonyította a L'Oreal Paris AFI Awards-on. Ezzel a gyönyörű krémszínű ruhában és a lágy hullámokkal a hajában, varázslatosan vonult végig a vörös szőnyegen.





Nem tudom ti hogy vagytok vele de én úgy veszem észre hogy Phoebe-nak igencsak jól állnak a sötétebb színű ruhák. A ruha fantasztikus, a cipő gyönyörű és ő pedig mesésen mutat ezekben a cuccokban.



Legrosszabb ruha összeállítások: 



Úgy gondolom nem ez volt a legszerencsésebb összeállítás Phoebe Tonkin számára. Szerintem ez a ruha egy kicsit öregíti nem? 





Hát ez az összeállítás, igencsak hagy némi kivetni valót maga után. Kicsit olyan öregasszonyos, viselet. Legalább is ezzel a kabáttal és a csizmával, nem tett túl jó hatást az emberekre...





Nem mondhatnám hogy ez a legszebb, és legjobb összeállítás, de szerintem annyira nem vészes. Valójában a ruhának csak a fazonja nem tetszik annyira,de nekem a többivel semmi bajom nincs. :D





A színével nincsen semmi baj de a ruha alakjával viszont annál inkább. Egy kicsit érdekes az a szoknya szerű valami.....





Nem igazán ez lett volna a legjobb választás, erre az estre. Egy farmernadrágban és blézerben valamint egy teljesen átlátszó pólóban megjelenni egy ilyen partin, azért szerintem egy kicsit gáz :/




Azért mégis azt kell hogy mondjam hogy többségében, nekem tetszettek az összeállítások, de lehet hogy azért mert Phoebe-n szinte miden jól áll. 

Mindenkinek kellemes, nyarat, szép napot, és jó nyaralást a továbbiakban. 
És ne felejtsétek el továbbra is nézni az oldalt. :)

2013. június 21., péntek

Frizura trend :))))

Idén nyáron a félhosszú frizura lesz a legdivatosabb. Ez azért is jó mert nem melegít majd bennünket ilyen nagy melegben. Ráadásul nagyon dögösen néz ki. Lássuk csak: :)

















Nagyon imádom ezeket a stílusokat. Nekem leginkább a harmadik kép tetszik legjobban mert az olyan vad , merész és dögös. Nekem bejön. :)))) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de természetesen szívesen várom a véleményeket a bejegyzés alá. 



I LOVE SUMMER.... 4EVER 
XD