2013. augusztus 26., hétfő

Könyv





Tudjátok imádok olvasni. Csak nálam az a legnagyobb probléma hogy nagyon nehéz hogy egy könvy elnyerje a tetszésemet. Mert az a legnagyobb bajom hogy mindig amikor elkezdem olvasni nem tart sokáig mert hamar megunom. Tudom a legtöbb könyv eleje eleinte uncsi és tudom hogy utána lehet hogy izgi lesz de nem tudom miért de mégse tudom tovább olvasni. Természetesen azért volt már olyan könyv ami szinte azonnal elnyerte a tetszésemet. Ilyen például a siker sorozat: A szent johanna gimi amit a fantasztikus Leiner Laura írónő írt meg 10 kötetben. De most van 2 új kedvencem, az egyiknek még csak a részletét olvastam el de szinte azonnal beleszerettem ez pedig Cassandra Clare siker sorozata a végzet ereklyéi amiből eddig 6 kötet jelent meg. Viszont amit nemrégiben kezdtem el olvasni és rögtön megtetszett Kerstin Gier című 3 kötetes sorozata az Időtlen szerelem. 3 példányának címe: Rubinvörös időtlen szerelem, Smaragdzöld időtlen szerelem, és Zafírkék időtlen szerelem. Még csak a legelsőnél tartok, de már most nagyon tetszik. Kaptok belőle ti is egy rövid ízelítőt. :)

Kerstin Gier - Rubinvörös





"Mitévők legyünk, ha egyszerre a múltban találjuk magunkat, és csak annyit tudunk, hogy az üküküküküknagyapánk lovát Kövér Anninak hívták? Úgy van: megőrizzük a hidegvérünket. Legalábbis ezt próbálja tenni Gwendolyn, amikor kiderül: nem elég, hogy ő örökölte a családban az időutazásért felelős gént, de ráadásul az a feladat is neki jutott, hogy rendbe szedje a múltat. És mindennek a tetejébe épp ezt az arrogáns Gideont kapja útitársul! Az össze nem illő páros kénytelen-kelletlen beleveti magát a nem éppen hétköznapi kalandokba. Gwendolyn hamarosan megtapasztalja, hogy az ellentétek alighanem tényleg vonzzák egymást, és ez régen sem volt másképp. És, hogy már a múltban sem úgy mennek a dolgok, mint egykoron... "








Kerstin Gier - Smaragdzöld - Időtlen szerelem





"Mit tesz az, akinek összetörték a szívét? Úgy van. Telefonál a legjobb barátnőjével, csokoládét majszol és hetekig dagonyázik a boldogtalanságban. Csak az a bökkenő, hogy az akarata ellenére időutazóvá vált Gwendolynnak egészen más dolgokra kell tartalékolnia az energiáit: például a túlélésre. Mert azok a szálak, amelyeket a kétes hírű Saint Germain gróf még a múltban illesztett egymáshoz, immár a jelenben is veszélyes hálóvá szövődtek. Ahhoz, hogy felfedjék a titkot, Gideonnak és Gwendolynnak nem elég eltáncolni egy menüettet a 17. század egyik legpompásabb bálján, hanem hanyatt-homlok kell belevetniük magukat a kalandokba bármelyik évről is legyen szó. Érzelmi hullámvasút az évszázadokon keresztül: Gideon és Gwen kalandjai Kerstin Gier, kitűnő bestseller-szerző tollából. Beleszeret, aki elolvassa!"


Kerstin Gier - Zafírkék - Időtlen szerelem








"Friss szerelmesként a múltba utazni - ez talán nem a legjobb ötlet. A tizenhat éves újdonsült időutazó, Gwendolyn legalábbis így gondolja. Neki és Gideonnak ugyanis épp elég a gondjuk anélkül is. Például meg kell menteniük a világot. Vagy meg kell tanulniuk menüettet táncolni. (Egyik sem igazán egyszerű!) Amikor ráadásul Gideon nagyon titokzatosan kezd viselkedni, Gwendolyn számára világossá válik, hogy mihamarabb át kell vennie az irányítást a saját hormonjai felett. Különben semmi nem lesz az időtlen szerelemből"












Hidjétek el ha elkezditek garantálom hogy nem tudjátok majd letenni :)
Ha gondoljátok írjatok a bejegyzés alá, ugyanis szívesen várok könyvajánlásokat tőletek is. És ha tetszik lehet hogy én is elolvasom sőt még lehet hogy az oldalra is berakom ajánlóként. 

Jó olvasást! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése