2013. augusztus 19., hétfő

Divat



Az elmúlt héten több gyönyörű híresség is megmutatta bájait. Ezeket pedig nem mással mint fantasztikusabbnál fantasztikusabb ruhákkal és kiegészítőkkel dobták föl. Például a még mindig fiatalos színésznő Jennifer Aniston ruhája is igencsak ezt sugallta.
Ő egy igazán merész és rövid fekete ruháját egy vastag övvel valamint különleges bőr táskájával bolondította meg. Az Alexander McQueen ruhájával szó szerint elvarázsolt mindenkit.


Katy Perry is egy rövid 
Lucca Couture ruhában jelent meg a Elvis Duran Z100 Morning Show vörös szőnyegén. Ezt az összhatást egy különleges ruha tette ami fekete és vörös. Ám az egyszerű ruhadarabot katy feldobta egy eléggé szembetűnő mesés övvel hogy ezzel is tetézze az összképet.
Szerintem nagyon jól áll neki ez a stílus! ;)


Katie Cassidy a Zöld íjász és a Gossip girl sztárja igazán kitett magáért az este. Az Instyle Summer Soiree partira egy nem hétköznapi fekete testhez simulós Versache-ruhát vett fel  ami igazán kihangsúlyozta nőies alakját. 

Természetesen egy ilyen fantasztikus ruhához nem vehetett fel akármilyen cipőt így végül egy Christian Louboutin darab mellett döntött ami igazán egyedi stílust varázsolt katie - nek. 


A disney üdvöske sem hiányzott múlthéten. Az elragadó Bella a 28. Imagen Awardson vett részt ahová igencsak elegánsan és nőiesen érkezett 15 éves létére. 


A fekete pánt nélküli ruhához egy arany nyakláncot és arany karkötőket vett fel amivel feldobta az egyszerű fekete szerelést. De valószínű a táskája is sokat dobott divatos kinézetén hiszen egy igencsak különleges három színű Pierre Jardy táskát láthattunk a kezében. Azt hiszem ezt a párosítást én se csináltam volna másképp. 


Ashley Tisdal igazi szín kavalkádott vitt az InStyle partijára. Valójában azt is mondhatjuk hogy az elmúlt hét legszínesebb öltözetét ő mutatta. Hiszen leginkább a fekete volt a hét színe ám ő mégis egy neon színű Clover Canyon mini ruhát viselt a partin. 


A friss menyasszonyra minden szem rászegeződött ami valójában érthető is. Ám ezt a fantasztikus ruhát még az is tetézte hogy nem egyszerű táskával és cipővel párosította a ruhadarabot. 



Az biztos hogy ez egy felejthetetlen és nagyszerű hét volt ahol szinte mindenki tündökölt. Fantasztikus és mesés darabok kerültek a vörös szőnyegre melyekre a tervezők nagyon büszkék lehetnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése