2013. október 28., hétfő

X-fator

Ez a bejegyzés ugyan egyáltalán nem kapcsolódik sem a divathoz sem semmi egyébhez csak úgy gondoltam hogy muszáj ezt megosztanom. Ez egy amolyan saját vélemény amire remélem ti is kíváncsiak vagytok és a legtöbben egyet értetek velem. Nah szóval tegnap néztem az x-faktort, és első meglepetés az volt hogy batánovics lilinek párbajoznia kellett. Szerintem fantasztikus, és a hangja valami hihetetlen. Nah de a legmegdöbbentőbb az este folyamán.... Az számomra nem volt meglepő hogy Eckert Anikónak párbajoznia kellett, viszont amit Tóth Gabi mondott az annál inkább. Nagyon bírom, egyszerűen fantasztikus énekesnőnek tartom. De amit tegnap mondott az valahogy kiverte a biztosítékot. Amikor a három mentor már döntött azért megkérdezték Tóth Gabi véleményét is a produkciókról. Ő csak annyit mondott hogy nála Anikó jutott volna tovább. Ehhez még annyit fűzott hozzá hogy nála a személyiség a legfontosabb és az hogy Anikó produkciója eljutott a szívéhez és neki ez sokat jelentett. Amikor ezt így kimondta egyszerűen elakadt a szavam. Fantasztikus előadónak tartom, és egyszerűen nem tudtam elhinni hogy ezt mondta. Ő aki már ennyi ideje a szakmában van..... Persze fontos hogy valaki megtudjon hatni embereket, de az hogy a hang nem számít? Hiszen tulajdonképpen Gabi ezt mondta. Hiszen mindenki hallotta hogy Anikónak nincs hangja, és akkor talán nem ilyen műsorban van a helye. Hiszen itt a legfontosabb a hang. Anikónak már a kezdetektől nem volt semmi keresni valója ebbe a műsorba és én örülök hogy kiesett. Most egy kicsit csalódott vagyok Gabiban, de ez van. Ti mit gondoltok? Írjatok lécci véleményeket! :)))


Eckert Anikó búcsúzott az X-Faktortól


Remélem tetszett a bejegyzés és bocsi ha néha kicsit dúrva vagy erős voltam de ez a személyes véleményem. Mert szerintem Gabinak egyáltalán nem volt most igaza. Véleményeket szeretnék. 
xx

Sztárban sztár

Imádom ezt a műsort. Nemcsak azért mert tényleg fantasztikus és vicces, hanem azért is mert olyan fantasztikus ruhákat öltenek olykor a sztárok hogy az valami eszméletlen. Olykor menő rock sztárnak máskor pedig éppen Lady Gagának. Igyekszem felrakni nektek a legjobb videókat, ahol megnézetjük és elemezhetjük vajon tényleg a legjobb ruhát választotta-e az adott produkcióhoz. Ezek a bejegyzések pedig a ZENE nevű címkében lesz megtalálható. 


Az első ilyen előadó Szinetár Dóri: Britney Spears - Oops! I did it again! számával. Ez a legelső produkciója volt még a legelső adásban. A zsűriknek nem igazán tetszett, és nektek? Nos az én véleményem hogy talán nem volt egészen Britney Spears-es de szerintem nagyon is igyekezett és ez látszott rajta. Hát azt mindannyian láthatjuk hogy nála nem volt nehéz sem a ruha sem a frizura, sem a smink....konkrétan semmi. Könnyű dolguk volt. Ez az egyszerű piros szerelésben pont úgy festett mint a videoklipben Britney. Dóri egész kinézete stimmelt britney-ével ám a produkciója mégsem volt teljesen rendben. Ugyan nehéz britney spears hangját utánozni mert igazán egyedi hangja van de mégis dóri nem volt a közelében sem. De nem baj, mert nekem akkor is tetszett. Hát nektek? Mondjatok véleményt mert nagyon kíváncsi vagyok rá. :)



A következő részben Nikával és Varga Viktorral folytatjuk majd. :)
xx

2013. október 27., vasárnap

Divat

Miley Cyrus fantasztikusan néz ki. Ugyan ő magát perpillanat vesztesnek vallja magát ám külseje mégsem erről árulkodik. Nemrégiben a cosmopolitan újságnak beszélt a tragikusan összeomló életéről. Ám minket most leginkább külseje érdekel és az ezzel kapcsolatban készült fotósorozat. Lássuk hát.: 

Ez lesz a decemberi címlapon, és elmondhatom hogy fantasztikusan néz ki. Én nagyon nagyra tartom őt bár be kell vallanom mikor először kezdett el zülleni ( tehát levágatta a haját, botrányok...stb.) akkor hatalmasat csalódtam benne. Ám most valamiért újra nagyon szeretem, és már a külsejét is elfogadom. Sőt rájöttem hogy kifejezetten jól áll neki ez a haj. És ez a ruha? Hát nem fantasztikus? Szerintem az. Ez a kövekkel kirakott átlátszó ruha teljesen az ő vadságát sugallja és ez a képen is látszik rajta. 




Imádom a stílusát. Egyszerűen hihetetlen, de az egészben az a legjobb hogy neki fantasztikusan áll, és ő is szereti ezt a stílust. Bár a hajával már nincs teljesen megelégedve, de én úgy gondolom hogy csodálatos! :D

xx

Divat

Ez egy amolyan véletlenszerű bejegyzés, ami csak úgy jött, de egyáltalán nem kapcsolódik a halloweenhez. De ezek szupi ötletek, amelyek csak rátok várnak, és én ezt most megosztom veletek. :)
Szóval a fehér ingek igencsak divatosnak számítanak manapság de sokan úgy gondolják hogy uncsi vagy nem olyan trendi egy egyszerű fehér ing mint egy neonszínű csillogó mintás póló. De hála nekem most megmutatatom hogyan dobd fel az egyszerű ingedet hogy divatos és trendi legyél benne.


1, Kombináld farmerrel! Ne félj a fehéret a farmerrel felvenni. Ugyan egyszerűnek tűnik de hidd el a végeredmény mesés lesz. Nemcsak trendi leszel de ez az összhatás a lezserséget fogja sugározni rólad. Ha illik hozzád ez a stílus hord nyugodtan! :)


2,Viszont ha nagyon hiányolod a színeket és mintákat, akkor vegyél a fehér ingre egy színes blézert. Hidd el nemcsak hogy fantasztikusan mutatsz majd benne, de kombinálod a színeket és feldobod az egyszerű fehér színt valami vadítóan dögössel. A lényeg hogy merj, merj merj! :))))




3, A harmadik egy igencsak látványos módszere a fehér ing egyedivé tételéhez. Hidd el ha ezt a sima inghez felveszel egy gigantikus méretű nyakláncot igazán trendin mutatsz majd benne. És ne feledd minél nagyobb annál izgibb. ;)





4, Tedd érdekessé a kinézetedet. Egy egyszerű inget feldobhatsz úgy is ha egy igazán színes szoknyát veszel fel hozzá. Azért van ezzel könnyű dolgod mert a fehérhez bármilyen szín jól megy. De az se baj ha olyan szoknyát viselsz ami mintás, sőt szerintem az még jobb! :D



5, Vedd fel pulcsi alá! Mivel ősz van már szaladgálhatunk egy szál pólóban ezért muszáj néha magunkra venni egy pulcsit. De most figyelj! Nyugodtan felveheted még így is az inget alá. De a lényeg hogy télen is lehetsz divatos és szexi. Jó ha a pulcsi kötött. Szerintem jobban mutat. :)




6,Vedd sort hoz. Nem gondoltad volna de még sorttal is jól mutat. Tűrd be és fantasztikusan fog állni, hidd el. Ez ugyan leginkább a nyarat jellemzi de nem gond ha már most tisztában vagy vele. 




7, Arany minden mennyiségben! Újabban figyeltem fel arra hogy az arany karkötők nyakláncok és egyedebek milyen jól mutatnak a feketével barnával vagy fehérrel is. Hihetetlenül fel lehet dobni már 1 kiegészítővel az egyszerű és uncsi fehéret! 




8, Ha valami nehezebb feladatra vágysz akkor pedig azt ajánlom hogy díszítsd fel az inged gallérját. Hidd el rögtön jobban áll majd rajtad, ráadásul mutatós és trendi lesz. Tegyél rá szegecseket, vagy csillogó köveket. :D Mindegy a lényeg hogy minél rikítóbb és érdekes legyen. 




Remélem tetszett a poszt nemsokára jövő valami ijesztőbbel! :)
xx




2013. október 25., péntek

Halloweeni divat/jelmezötletek

Hihetetlenül hosszú volt ez a mai nap nem gondoljátok? Szerintem nagyon és én rettentően elfáradtam. Olyan érdekes hogy minél jobban várjuk hogy vége legyen annál inkább tart tovább. Ahogy most itt írom ezt a bejegyzést hirtelen eszembe jutott hogy még nem is meséltem nektek semmit, az új iskolámról. Nos, megvallom őszintén sokkal rosszabbra számítottam. Azthittem hogy tele lesz az osztály ilyen nyávogós, kis csajokkal akik már akkor elkezdenek bőgni ha letörik a körmük. De a legeslegjobban azt utálom hogy azt hiszik hogy övék az egész világ és hogy mindenki ugrik ha ők szeretnének valamit. Nah az ilyen ember az akitől legszívesebben a falra másznék. De ha hiszitek ha nem, a világ legeslegjobb osztályát fogtam ki magamnak. Mindenki kedves aranyos vicces, és azt bírom a leginkább bennük hogy nem félnek kimutatni a valós énjüket. Bátran megmerik mutatni hogy milyenek ők valójában, és ezt én mindennél töbre becsülöm egy emberben. Megvallhatom őszíntén hogy még sosem találkoztam ilyen emberrel ezelőtt, de nagyon örülök hogy megismertem őket. Nah de elég legyen a dumálásból, hisz így sosem jutok a végére. 
A lényeg a mai nap halloweeni divattal/jelmezekkel fogunk egy kicsit megismrekedni. Az első képen egy hihetetlenül érdekes ruhadarabot, valamint kiegészítőket láthatunk, ami igen csak ezt az ünnepet jelképezi. Hiszen ekkor a fő színek leginkább a fekete a narancssárga és a vörös, tehát a sötét és vad színek.Nagyon tetszik ez az összeállítás hát nektek? 




A második képen egy igencsak nem hétköznapi sőt mégcsak nem is szokványos ruhát láthatunk. Valójában nem is tudom pontosan mindek nevezzem ezt de nagyon különösnek találom. Ha jobban megnézitek egy esernyőt tart maga fölött amin fekete rojtok vannak valamint a ruhája mondhatni teljes egészében tollal van beborítva. És hogy ne legyen olyan egyszínű varázslatosan feldobta egy tűz piros rózsával valamint kiemelte az arcát a sötétségből. Nekem tetszik kreatív és ötletes. :)




Nos a harmadik képnél jól láthatjuk hogy az álarc nem csak farsangkor divat. Ezen az ünnepen nyugodtan felveheted ezzel különlegessé téve a ruhádat. Természetesen nem kötelező de szerintetek nem mutat dögösen ehez a szereléshez ez a maszk? Valamint ne felejtsük el a nemrég divatba jött csipkét sem, ami szintén elengedhetetlen volt ehhez az összeállításhoz, És ha már itt tartunk a mandzsetta gomb igazán eredeti és ismét a fekete hangulatot feldobva tették oda.Káprázatos....




A negyedik képen szó szerint halott menyasszonynak láthatunk.Maga a ruha a smink, az egész olyan összahatás, hogy rögtön ezt az érzetet kelti bennünk. Bennetek is? A sötét smink hihetetlenül jól mutat ezen a színtelen összeállításon. Ha megakarod tudni hogy milyen is valójában öltözz be te is és várd a hatást. :D





Az utolsó képen pedig egy mesefilmből előtűnő alakot láthatunk aki ezzel a stílussal szintén az ünnep jelképévé vált. Ez a roppant érdekes színű frizura teszi az egészet igazán érdekessé. Valamint fontos hogy emelett tiszta fekete szerelésben legyél valamint a fehér smink és a vörös rúzs is elengedhetetlen. Ha mindez megvan kizárt hogy rosszul mutass, akár egy bulin, vaagy jelmezbálon. Hidd el tuti nyerő. 




Nos mára ennyi fért bele remélem még nemsokára tudok érdekes infókat posztolni, de remélem tetszik a bejegyzés. A következőben szeretném megmutatni a tököt amit én faragtam ki egyes egyedül és most a konyha ablakban díszeleg valamint a majd elkészült süteményemet amit hamarosan készítek. De ezen kívűl még rengeteg érdekesség vár a hét további részében rátok úgyhogy remélem figyelitek az oldalt mert: 

Hamarosan jövök!
xx

2013. október 23., szerda

Halloween

Nemsokára Halloween. Így az oldal is egy kicsit ünnepiesebbé válik. 2 hétig lesz ilyen az oldal, ráadásul tele lesz vadonatúj dolgokkal , és egyéb újdonságokkal. Új stílusok, dekorációk, jelmezek, sminkek, kaják, filmek, történetek és egyéb érdekes Halloweennel kapcsolatos divat. Tudom hogy sokatokat nem érdekel ez az ünnep, de én úgy gondolom hogy pedig ez is egy nagyon szép ünnep. Én megvallom őszintén nagyon sajnálom amiért mi nem ünnepeljük. A barátnőm olyan szerencsés hogy pont ekkor megy majd Párizsba ahol igenis ünneplik a halloweent. Férre ne értsétek nem a cukorka gyüjtögetés érdekel hanem a díszek és dekorációk. Nem gondoljátok hogy mennyire bulis lenne ha sétálnátok az utcákon és a házak a kertek mind fel lennének díszítve mint karácsonykor. Nah mindegy. Nemsokára vadonatúj bejegyzések, és érdekes infók. :)

Majd jövök! 
xx