2013. július 15., hétfő

Kirándulás/Vakáció II.

A mai napon egy egészen új helyet fogunk meglátogatni. Az utazás célja: minden amit látni kell Párizsban és Versaillesben. Fantasztikus kis túra és a 6 nap/7 éjszakára 96.800 forint szerintem brilliáns ár. A Concorde tértől a híres Champs-Elysées-ig mindent meglátogattok majd ami érdekes és kihagyhatatlan. Majd ezután egy kellemes esti séta a felejthetetlen hangulatú Montmartre-on: a Sacré Coeur, a Festők tere, a Moulin Rouge és a Place Pigalle. Következő nap reggel folytatódik a városnézés a híres Eiffel-toronnyal, és a Trocadero-val. Látogatást tesztek még a Notre Dame-ba, és megcsodálhatjátok néhány híres épületét. ( Opera, Diadalív, Párizs sugárútjai )
Ám még az egésznek koránt sincs vége, hiszen más nap körülnézhettek a híres nevezetes Versailles-i palotában, majd délután sétálgatás mesésebbnél mesésebb kertekben és egy-két múzeumban. Az utolsó program Reimsben a híres katedrális megtekintése. Majd utazás haza. 

Fantasztikus és páratlan lehetőség. Azt hiszem ez mindenkinek rendkívüli alkalom. További szép és kellemes napot és éljetek a mának. :)



http://www.franciaorszagiutazas.hu/franciaorszag/utazas_paris04-kismeret_1371648400.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése