2013. július 30., kedd

Témák...

Mostantól minden héten téma. Minden nap természetesen más és más de téma.

Hétfőn - Program ajánló, szerelem, utazás
Kedd - Divattippek 
Szerda - Divattippek ( frizura, smink )
Csütörtök -  Gasztro nap ( egy teljes napi kaja recept )
Péntek - film, könyv, és zenei ajánlók
Szombat - Otthon, dekor
Vasárnap - Sztárhírek



Valamint minden nap egy remek összeállítás mindennel, frizurával, kiegészítőkkel, cipővel és táskával.  

Jövőhéttől :DDDD


2013. július 17., szerda

Kirándulás/Vakáció III.

Cél: Olaszország

Tudjátok rájöttem hogy minek annyit beszélni a bizonyos országokról, mikor akit érdekel az úgyis utána néz. Én különben sem akarok senkit rábeszélni mindössze rávilágítani mesésebbnél, mesésebb dolgokra. Ezt mostantól csak képek, igen, mától beszéljenek a képek.... Szerintem így is jó lesz. :)

2013. július 16., kedd

Süti??!!

Nem fogjátok elhinni de az imént olvastam egy roppant érdekes dolgot. Tudósok kimutatták hogyha az ember szomorú akkor eszik. Mert a bánatra a legjobb gyógyír a kaja... :) nah mindegy. Szóval kiválasztottak pár embert ( olyanokat akik súlyosabbak ) és 4 csoportra osztották őket , majd beküldték őket egy-egy szobába és kajákat rajzoltattak velük. Az egyik csoport muffint, a másik epert, a harmadik pizzát a negyedik csoport pedig paprikát rajzolt. Miután végeztek a tudósok sok kisérletezés után megállapították hogy a muffin 28% -kal ; a pizza 27%-kal ; az eper 22 %-kal ; a paprika pedig mindössze csak 1%-kal javít a hangulatunkon. 

Ez érdekes..nem tudom majd ha szomorú leszek sütiket fogok rajzolgatni. :P 
Próbáljátok ki ti is. Persze csak akkor ha magatok alatt vagytok! :)))

Rossz a kedved? Rajzolj le egy ételt!

2013. július 15., hétfő

Kirándulás/Vakáció II.

A mai napon egy egészen új helyet fogunk meglátogatni. Az utazás célja: minden amit látni kell Párizsban és Versaillesben. Fantasztikus kis túra és a 6 nap/7 éjszakára 96.800 forint szerintem brilliáns ár. A Concorde tértől a híres Champs-Elysées-ig mindent meglátogattok majd ami érdekes és kihagyhatatlan. Majd ezután egy kellemes esti séta a felejthetetlen hangulatú Montmartre-on: a Sacré Coeur, a Festők tere, a Moulin Rouge és a Place Pigalle. Következő nap reggel folytatódik a városnézés a híres Eiffel-toronnyal, és a Trocadero-val. Látogatást tesztek még a Notre Dame-ba, és megcsodálhatjátok néhány híres épületét. ( Opera, Diadalív, Párizs sugárútjai )
Ám még az egésznek koránt sincs vége, hiszen más nap körülnézhettek a híres nevezetes Versailles-i palotában, majd délután sétálgatás mesésebbnél mesésebb kertekben és egy-két múzeumban. Az utolsó program Reimsben a híres katedrális megtekintése. Majd utazás haza. 

Fantasztikus és páratlan lehetőség. Azt hiszem ez mindenkinek rendkívüli alkalom. További szép és kellemes napot és éljetek a mának. :)



http://www.franciaorszagiutazas.hu/franciaorszag/utazas_paris04-kismeret_1371648400.jpg

Vanessa Hudgens


Vanessa Hudgens legjobb képei


vanessa hudgens cosmo april 2013 spread 1

Cote de Pablo otthagyja az NCIS-t



A nagyszerű és egyben egyik kedvenc sorozatomból távozik Cote de Pablo azaz Ziva David.Imádtam benne szerintem fantasztikus színésznő, és nagyon szíven ütött amikor hallottam hogy otthagyja az NCIS-t. Tehát a 11.-évadtól nem lehet majd látni többé Zivát. Valahogyan majd lezárják a szerepét a sorozatban de azt még nem lehet tudni hogy hogyan. A színésznő azt állítja azért száll ki mert szeretne új dolgokat is kipróbálni, vagyis új filmekben és sorozatokban játszani és úgy érzi hogy számára az NCIS véget ért. Én nagyon sajnálom mert imádtam a karakterét és nagyon tehetséges színésznek tartom. De természetesen biztosan lesz más film/sorozat amibe játszani fog és természetesen és kíváncsian várom. :)


Otthagyja az NCIS-t Cote de Pablo

2013. július 14., vasárnap

Kirándulás/Vakáció I.

Számtalan varázslatosabbnál varázslatosabb hely van a földön. Olyan nehéz mindet megnézni egy nyár alatt. Ráadásul már a helyek kiválasztásai is igencsak nagy gondokat okoz. Az első ilyen hely most görög ország lesz. Páratlan és gyönyörű. Egy üdülési iroda páratlan utazást kínál most görög országba. 
Fantasztikus szállás , ellátás, jó strandok, sporteszközök a sportosabbaknak, páratlan és egyedülálló szórakozást, és rendkívül jó programokat ajánl. Természetesen rentgetek templomban és kolostor látogatásban lesz részetek, mert görög országban ezek elengedhetetlenek. 

Katt! :))))

görögország
                                                                         

Irány görög ország!! 
De ha van olyan akinek nem jött be görög ország,ne aggódjon ez még csak a kezdet, ugyan is hamarosan folytatjuk a kirándulást! :D 
Kellemes és szép estét mindenkinek! <3 

Nyár....

Lassacskán telik a nyár. Így nyár közepén, még szerencsére elég messzinek tűnik a suli kezdés. És ez valójában tök klassz. De mi van ha már unjuk? Mi van, ha vannak olyanok akik csak otthon ülnek és nem csinálnak semmit ezért uncsinak tűnik az egész nyár. Pedig ennek nem szabadna így történnie. Eddig én is egy csöppet uncsiztam , de rájöttem hogy nem szabad hagyni hogy a nyár csak úgy elteljen. Mindent meg kell tenni azért hogy a nyár ne csak úgy legyen hanem te is legyél benne. Én például azok mellett hogy a barátnőimmel megyek a balcsira nemsokára edzőtáborba is megyek. De addig is hogy ne unatkozzak mindent elkövetek hogy a nyár bulisabbnál bulisabb legyen. Például megpróbálok a barátokkal sok időt eltölteni, emellett sokat biciklizek, és a nagyszüleimet is sűrűn látogatom. Néha hosszú és kellemes sétákat teszek amiket év közben nem tudok mert egyszerűen nem jut rá időm. Szóval ezzel az egésszel csak azt akartam elmondani hogy élvezzünk ki minden pillanatot a nyárból mert nemsokára bánhatjuk, és hiába sírjuk már vissza azokat a napokat....mert  már nem lesznek többé. Csak a suli és a sok-sok tanulás.

Ezzel most mindenkinek próbálok további kellemes és szép nyarat kívánni, és aki eddig nem nagyon tevékenykedett és halálra unta magát, az most ébredjen fel gyorsan és hajrá. 

Az elkövetkezendő napokban varázslatos helyekre repítelek el benneteket, és csodaszép helyekre pillanthatunk majd be. És kitudja talán még a kedvetek is megjön tőle :) 

Női szervek



Vadonatúj film kerül a mozivászonra nemsokára. Én már nagyon várom mivel nemcsak hogy 2 kedvenc színészem a főszereplője, de ráadásul nagyon sok jót olvastam róla. Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével a Női szervek című vígjáték egyszerűen nagyszerű lesz. ( Én tudom:P ) Már kíváncsian várom a filmet, de gondolom ti is. :)



Itt egy kis előzetes: 



Mindenkinek további kellemes és szép napot, és jó lazulást! :)