2013. szeptember 18., szerda

Divat

Sziasztok! 

Újra itt vagyok egy rövidke szünet után. Sajnálom hogy régen írtam de mostantól jobban figyelek majd és igyekszem többet írni nektek. Nos a mi nap észrevettem hogy a legtöbben ugye lefotózzák magukat egy menő ruciban és utána pedig túltárgyalják hogy honnan van és mennyiért. Igen ez mind szép meg jó pofa és nekem is tetszik de én ezt azért nem fogom leutánozni. Persze ez lenne nagyon ötletes, de én nem szeretem magam így fotózgatni és hagyni hogy utána kallódjanak a neten, ki tudja milyen oldalakon.( ha értitek mire célzok... ) szóval nálam ez nem igazán fekszik. De lehet hogy olykor lefotózom a ruháimat amiket összeállítok és felrakom nektek. Nemsokára elérjük az 1000 látogatót aminek én nagyon örülök. :) Most pedig néhány nagyszerű kép. :D




















Mindenkinek szép és kellemes estét :))
xx


2013. szeptember 15., vasárnap

Receptek

Íme a világ egyik legfinomabb, legfelkapottabb és legtutibb receptje. Csak nektek, és csak most megtanulhatjuk milyen könnyű is elkészíteni a MACARONT. Sokan azt hiszik hogy roppant nehezen készíthető el pedig valójában csak türelem kell hozzá és akarat. Lássuk. :)



Hozzávalók: 8 dkg tojásfehérje, 10 dkg cukor, 3,5 dl víz, 10 dkg finomra darált mandula, 10 dkg porcukor, 10 dkg jó minőségű étcsoki, 2 dl tejszín, 1 kávéskanál tejszínes mogyoró-aroma, 3 evőkanál Nutella, 5 dkg vaj, kevés ételfesték (a színt rád bízzuk)

Mielőtt bármibe is belekezdenél, pihentesd a tojásfehérjéket egy napig szobahőmérsékleten vagy pár napig a hűtőben. Miután a finomra darált mandulát és a porcukrot átszitáltad, keverd össze és add hozzá a tojásfehérje felét. Közben a vízből és a 10 dkg cukorból főzz szirupot, amíg kb. 110 fokos nem lesz. Ezt a legjobban egy maghőmérő segítségével tudod ellenőrizni.

Ezalatt a tojásfehérje másik feléből verj habot a 2,5 dkg cukorral, amihez hozzá kell csorgatnod szép vékony sugárban, folyamatos verés közben a forró cukorszirupot. Addig verd, amíg ki nem hűl (kb. 10 perc), majd forgasd hozzá a mandulás keverékhez. 6-os vagy 10-es csővel ellátott habzsákból nyomj 50 forintos nagyságú halmokat sütőpapírral borított sütőpapírra, majd süsd pihentetés nélkül 150 fokra előmelegített sütőben 13-15 percig. Ha kész, hagyd teljesen kihűlni. Ezután a ganache elkészítése következik, amihez a tejszínt fel kell forralnod, majd a tűzről levéve hozzá kell keverned a csokoládét, az aromát és a Nutellát, majd a vajat is. Addig keverd, amíg a krém csomómentesen be nem sűrűsödik. Ezután már csak össze kell tapasztanod a mandulás habcsókjaiddal. 


Sok sikert mindenkinek és nyudodtan írjatok hogy hogy sikerült.
Majd jövök. :)
xx


Divat

Legszebb és legrosszabb ruhákban Sasha Pieterse








Legrosszabb összeállítások: 







Divat

Gésa trend

Imádom a gésa szereléseket. Olyan érdekesek, szépek és különlegesek. A gyönyörű smink, a csodálatok ernyők, valamint a ritka és különleges virág minták igazán varázslatossá teszik a viselőjét. Figyeljétek meg ti is, és tanuljatok. Ti is érdekesnek találjátok?

Titkok nyomában: A gésák titokzatos élete




Divat

Legjobb és legrosszabb ruhákban Amanda Seyfried

Amanda Seyfried azt hiszem mindenkinek első sorban a Mamma mia című filmből ismerős. Ám azóta a nemcsak tehetsége de szép színésznő rengeteg változáson ment keresztül. Ezek után olyan filmszerepeket vállalt el mint a Levelek Júliának, A lány és a farkas, vagy a Nyomorultak. A színésznő mindig is kifogástalan külsővel rendelkezett és mindig odatette magát a fotózásokra, interjúkra. 

Legjobb címlapfotói: 









Legrosszabb címlapfotói: 









Én imádom Amandát mert fantasztikus színésznőnek tartom, és gyönyörűnek. Én őszintén 1 képét tartottam borzalmasnak de nekem a többi tetszik. :) Ti hogy vagytok vele? Írjatok! 
Majd jövök! :)

xx

2013. szeptember 1., vasárnap

Zene

Miley Cyrus most Justin Bieberrel készített duettet. Hát nem is tudom nekem nem igazán jön be, jó nem rossz de nem nyerte el a tetszésemet. De hallgassátok meg ti is és mondjátok el a véleményeteket :)