2013. november 19., kedd

Divat

Tóth Gabi élő adásban villantott! 

Az x-faktor női zsűritagja a vasárnapi élőshowban villantott. Méghozzá nem is kicsit. Annyira örült versenyzője továbbjutójának hogy elfelejtette hogy miniruha van rajta és talán nem kéne ennyire örülni. A hétvégén egy fantasztikus gyönyörű fehér miniruhát viselt ami a nagy izgalomkor felcsúszott. Talán jobb lenne ha egy kicsit visszafogná magát, és keresne legközelebbre egy kicsivel hosszabbat? Ugyanis nem ez volt az egyetlen eset hogy ilyen rövidke volt a ruhája. Eddig egyik hétvégén se vitte túlzába a ruhák hosszát és én azt gyanítom hogy ezek után se fogja. Amúgy tetszenek a ruhái, mindegyik egytől egyig fantasztikus darab, ( mondjuk én biztosan nem venném fel csak így :D ) de gabin rendkívűl jól áll, és tőle már megszoktuk. Hát kíváncsian várjuk mi lesz ezután. :DDD





xx


Divat

Üdvözlök minden kedves olvasót! :)
Kellemes és szép estét kívánok mindenkinek. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem fantasztikus napom volt ma. De ez a bejegyzés most egyáltalán nem erről fog szólni, hanem egy igazán trendi és divatos sorozatról ami nemrégiben indult a tv2-ön. A lényege hogy midnen héten újabbnál újabb 5 lány próbálja kiválasztani magának a hozzá legközelebb álló stílust amire megvan szabva egy keret ( amit természetesen a műsor áll) valamint kerek 3 óra és persze az idővel úgy kell bánnia hogy maradjon még a további készülődésekre és sminkelésre. Ezután végig kell mennie a kifutón ahol a másik 4 lány elmondja a személyes véleményét a ruhával és az egyéb kiegészítőkkel kapcsolatban, majd pontozniuk kell. A hét végén amikor mindenki bemutathatta egyedi vagy kevésbé egyedi stílusát Lakatos Márk stylist is pontozott és ez alapján megszületett a döntés. A nyertes pedig fantasztikus nyereményt kaphat. Nekem nagyon tetszik szerintem egy igazi XXI. századi műsor. Bárkinek ajánlom aki divat fan, vagy kíváncsi és szereti az ilyen újdonságokat. 


Shoppingolj idén egyszerűen, gyorsan és hasznosan a párodnak!

Minden hétköznap a Tv2-őn 3-tól. 
Szép estét! 
xx


2013. november 13., szerda

Selena Gomez jótékonykodik

Selena Gomez nemrégiben Make a Wish díjat kapott. Fantasztikus munkát végezett az elmúlt időben a szegény sorsú gyerekekért és ezért most megérdemelt jutalmat kapott.2009 óta foglalkoztatja az énekesnőt a jótékonykodás és folyamatosan azon van hogy a hátrányos helyzetű gyermekeken segítsen. 
Az, hogy egy gyerek kívánsága valóra válik, sok esetben javít a sorsán. Az olyan sztárok, mint Selena, nagy hatással vannak a kis csöppségekre és segítik nekik átküzdeni a nehéz időket. Miss. Gomez egy igazán fantasztikus fiatal hölgy és példaértékű, amit csinál! – nyilatkozta a Make A Wish elnöke és vezérigazgatója.
Én úgy gondolom hogy fantasztikus hogy ilyen fiatalon kész hogy segítsen a bajba jutottakon. Nagyon tisztelem emiatt Selenát. Igazán becsülöm azokat a sztárokat akik törődnek a hátrányos helyzetű, szegény gyerekeken. Az egyik ilyen igazi példa Angelina Jolie. 



Remélem hogy selena továbbra is jó úton marad, és ugyanilyen fantasztikus munkát végez majd. :) 



2013. november 9., szombat

Divat

J-Lo 20 legjobb frizurája látható most reflektor fényben az oldalon. :)
























Nektek melyik összeállítás tetszik a legjobban? És mit gondoltok J Lo-ról?  
Véleményeket várok! 
Nemsokára jövök!
xx


2013. november 7., csütörtök

Sztárban sztár

Helló helló!
Újra itt vagyok! Ma fantasztikus napom volt  órám volt és abból kettő filmnézés volt, szóval most nagyon boldog vagyok. De most nem erről van szó hanem a mai vadonatúj bejegyzésekről. Az egyik ezek közül egy új sztárban sztár bejegyzés ahol Varga Viktort láthatjuk Amy Winehouse-ként valamint Nikát Beyonce-ként. 

Varga Viktor egyszerűen fantasztikusan alakította Amy Winehouse-t. A ruha a smink a frizura és maga a produkció egyszerűen nagyszerű volt. De nem volt nehéz dolga hiszen a legjobb tanította be a szerepre. Végig ott volt melette barátnője Cynthia. A mentoroknak is nagyon tetszett a produkció, de itt még koránt sem ért véget varga Viktor szenvedése nőként. Nemsokára azt is láthatjátok, hogyan oldja meg a Lady Gaga stílust. 

Nika következik legközelebb. 
xx

2013. november 6., szerda

Divat

Demi Lovato nemrégiben a latina címlapján jeleskedett valamint interjúval lepte meg rajongóit. A fiatal énekesnő elárulta hogy ugyan élete egyáltalán nem unalmas, nem feledkezett meg a családalapításról sem. Bár azt mondja hogy még most nem akar gyereket de egy 5 -10 év múlva már biztosan anya szeretne lenni. Hogy sikerül e neki ez a terv, azt majd meglátjuk, de én minden esetre drukkolok neki. És a másik dolog amiről ez a bejegyzés a divat cikkek közé kerül hogy én fantasztikusnak tartom hogy amennyi kritika érte annak idején az alakjáról egyszerűen hihetetlen hogy már nem zavarja. Amúgy szerintem nagyon jó alakja van és nem gondolom úgy hogy bárhová is fogynia kéne. Az énekesnő nemcsak a laguna címlapján szerepel de remek képsorozat készült róla ami az újságban található meg. 





Szerintem nagyon jól áll neki a szőke haj és ez a vörös szín is kiemeli a haja színét és a természetes alakját. És a második képen egyszerűen fantasztikusan néz ki a ruha gyönyörű és rendkívűl jóll áll neki. Hamarosan vadonatúj bejegyzés, lehet hogy sztárban sztáros de valószínű hogy filmes vélemény lesz. :) 

Nemsoká! 
xx

Filmek

A múlthétvégén a barátnőmmel egy csajos hétvégét tartottunk és baromira élveztünk. Leginkább annyit jelentett hogy ameddig bírtuk filmeket néztünk mondhatni megállás nélkül. Hát én hajnali 5-ig bírtam kb. 6 órától ő pedig fél 4-ig. De azért jó volt. megdumáltuk hogy megpróbálunk 2 hetente összehozni egy ilyet bár kétlem hogy sikerülni fog azért bízom benne. Nah de mindegy ez a bejegyzés arról fog szólni hogy a látott filmekről véleményt írjak, hogy ezáltal bemutassam nektek és ha esetleg még nem láttátok volna a filmet akkor arra ösztönözzelek benneteket hogy feltétlenül nézzétek meg vagy ne nézzétek meg! :D
Nos összesen 5 filmet néztünk meg, ezek közül most az első bejegyzés a Pitch Perfect című filmről fog szólni. 

Pitch Perfect

A főszerepben Beca ( Anna Kendrick ), aki egyetemi éveit kezdi, és ezáltal már az elején próbál beilleszkedni. Először arra gondolt hogy csatlakozik valamilyen klubbhoz, de nem igazán fogta meg a tetszését eggyik sem. Végül aztán csatlakozott egy Barden Bellas, nevű lány bandához, akik azon vannak hogy egyre jobban és jobban teljesítsenek és végül megnyerjék a versenyt. Van egy igen kemény ellenségük a troublemaker nevű fiú banda, akik évek óta nyernek. Beca tudja hogy csak akkor nyerhetnek ha valami újjal állnak elő  a döntöre , ám a csapat vezetője Gail ( Elizabeth Benks ) csöppet sem örül ennek a megjegyzésnek. Ő úgy gondolja nem kell megváltoztatni semmit a zenében vagy a koreográfiában csak keményebben kell gyakorolni. Emiatt Beca kiszáll. Ám a végén mégis belátják és Beca vissza áll a csapatba. Vadonatúj zenével és vadonatúj koreográfiával. És végül ennek köszönhetően megnyerik a versenyt. Hihetetlenül fantasztikus film. Nekem nagyon tetszett. Azóta Anna egy nagyon kedvenc színészem lett, mert nemcsak szép de még tehetséges is. Belinkelek ide pár videót a filmmel kapcsolatban de én azt tanácsolom a legjobb ha megnézted! Oh és jövőhéten megint összejövünk és arra kérnélek benneteket hogyha van olyan film ami nektek nagyon tetszett osszátok meg velem, mert jó filmeket keresünk :D






Remélem tetszett a bejegyzés és felkeltettem az érdeklődéseteket. A következő bejegyzésben a lol című filmről fogok személyes véleményt mondani. 
xx

2013. november 1., péntek

Halloweeni divat

Üdv! Újra itt vagyok! 
Ma halottak napja van,ezért mindenkinek szép ünnepet. Én most nagyon fel vagyok dobva, mert új szobát kapok teljes egészében. Tehát fetstés, parkettázás, új bútorok,....minden. Már annyira várom hogy elkezdjük. Én fogok festeni és mindent én tervezek. Ha kész lesz felrakok majd képeket a végeredményről. :) Remélem nemsokára megtehetem mert én már nagyon izgulok. :))))  Nah de most nem ezért írok hanem tegnap a sztárok is ünnepeltek. Mindenki különböző módon örvendett a halloweennek, de én úgy gondolom hogy fantasztikus lett az eredmény. Van aki vámpírnak, zombinak , vagy angyalnak vagy éppen Miley Cyrusnak. Lássuk: :)







































Mindenkinek további szép és kevésbé ilyesztő estét :) 
Holnap új bejegyzés. :))))
xx